Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Jak zmienić miniaturke na yt?

P@in

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, własnie dodałem tut na yt o modach do minecraft ale miniaturka mi nie pasuje(i żadna z tych 3 też nie)>> screen > miniaturki.png

Da sie dodać jakoś swoją miniaturke ? bo mam już jedną konkretną ale niewiem czy da sie ją wrzucić.

coś poradzicie ?

bedą plusy !

peind.png

Opublikowano

to jak niektórzy mają miniaturki których nawet nie mają w filmiku ?

peind.png

Opublikowano

Trzeba miec partnerstwo, AdSense albo jakis inny serwis, ktoy pozwala na zmienianie miniaturek ;)

AdSense- platforma googla dzieki ktorej moxesz wyswietlac reklamy na filmach i zarabiac

-Partnerstwo YouTube- wnioski rozpatrywane indywidualnie, musisz miec porzadne regulafne konto. Obejmuje ono zyski z reklam, zaawansowane analizy, narzedzia ktore pozwalaja np. dac linka do fb na obrazku w tle kanalu i tym podobne ;)

-Inne platformy- na tym sie nie znam, ale prosto mowiac- chyba alternatywy dla AdSense ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Żadnego partnerstwa nie trzeba mieć!

Miniaturki odblokowują się adekwatnie ile filmów wrzucisz na kanał, więc musisz trochę poczekać. To samo jest z długością filmów, po wrzuceniu X filmów mogą być dłuższe niż 10 minut.

Opublikowano

/up

zle mu mowisz. ja wrzucilem 1 film, ma 1500 wyswietlen i po tygodniu dostalem mozliwosc zarabiania i miniaturek.

/top

zobacz czy w managerze filmow nie masz mozliwosci wlaczenia zarabiania.

he?

Opublikowano

@Do kolegi 3xup i innych mądrych

Kurwa no rozpierdoli mnie, nie mowice ze zeby miec miniaturki to musi miec adsense, bo chuja wiecie a sie odzywacie.

@top miniaturki daja z czasem, czekaj a je dostaniejsz, i nie musisz byc w zadnym adsense. Sami ci dadza miniaturki

Opublikowano

Można zmienić ją w każdej chwili :)

Nie gadajcie głupot ;]

Ja wstawiłem filmik na yt (audiolog) i już na 2 dzien moglem wstawiać minaturke własną :)

Nie wiem czy to z czasem daja czy nie bo akurat mialem adsense :)

Opublikowano

Można zmienić ją w każdej chwili :)

Nie gadajcie głupot ;]

Ja wstawiłem filmik na yt (audiolog) i już na 2 dzien moglem wstawiać minaturke własną :)

Nie wiem czy to z czasem daja czy nie bo akurat mialem adsense :)

miniaturki daja losowo

Opublikowano

Nie, możliwość wrzucania własnej miniatruki dają od 45 subów lub 5 filmików. Wejdźcie na mój kanał i zobaczcie sobie, ile mam subów, wyświetleń i : MAM MINIATURKI http://www.youtube.com/user/piotrek54PL

Mowie jeszcze raz MINIATURKI DAJĄ LOSOWO. Z kad to wiem? Na starym koncie 50filmow i jakos miniaturek nie dali -_-. Jak cos mowicie to miejcie jakies dowody

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...